Se dit barns aktivitet i forbindelse med overvågning af appen

Overvågning af apps understøttes på Android-telefoner, tabletter og Windows-enheder.

App-overvågningsfunktionen findes kun i Windows 8 eller nyere versioner. Denne funktion understøttes ikke i UWP- eller Microsoft Store-baserede apps og apps, der kører som en tjeneste.

Rapporten over app-aktiviteter viser en liste over apps, der er blevet installeret eller afinstalleret på barnets Android-telefoner, tabletter og Windows-enheder. Den viser dig også den mængde tid, barnet bruger på hver af barnets apps. Dog kan app-forbruget kun hentes fra enheder med Android 8 eller nyere. Du kan blokere for en app, hvis du synes, den er uegnet til dit barn.

Du kan bruge Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Gør ét af følgende:

• Log på din konto.

• Åbn Norton Family-appen til forældre i iOS.

2. Vælg det barn, hvis app-aktivitet du vil se.

3. Du kan se de apps, som dit barn bruger oftest, i afsnittet App. Du kan også se den samlede mængde tid, som barnet bruger på en app på Android-telefonen.

4. Hvis du vil se den detaljerede rapport, skal du klikke på Vis detaljer.

5. Du kan filtrere app-aktiviteterne ved at bruge én eller en kombination af følgende måder:

• Klik på Alle enheder for at filtrere aktiviteterne baseret på en enhed.

• Vælg tidsperioden for rapporten. Du kan vælge at filtrere aktiviteter for den aktuelle dag eller for de sidste 7, 14 eller 30 dage.

6. Se de apps, som barnet har installeret eller afinstalleret på enheden.

7. Du finder flere oplysninger om appen ved at klikke på Appnavn i advarslen.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Vælg det barn, hvis app-aktivitet du vil se.

3. Åbn fanen Aktivitet.

4. Tryk på Apps på listen.

5. Tryk på feltet for en tidsperiode for at se oplysninger om app-forbruget i en specifik periode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125519996