Se, hvor dit barn befinder sig, ved hjælp af Norton Family

Med rapporten over steder er det muligt at spore barnets placering og se, om han eller hun er sikker, når vedkommende har sin enhed med sig.

Positionens nøjagtighed afhænger af, hvilke netværksdata der bruges til at spore enheden, og andre faktorer, herunder omgivelserne og modtagerens kvalitet. Hvis enheden understøtter GPS og trådløst netværk, kan nøjagtigheden være begrænset til et par meter, hvilket giver bedre resultater.

Du kan bruge Norton-webstedet eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Gør ét af følgende:
    • Log på din konto.
    • Åbn Norton Family-appen til forældre i iOS.
  2. Vælg et barn, hvis placering du vil spore.
  3. Under Placering kan du se det seneste sted, dit barn har været.
  4. Hvis du vil se den detaljerede rapport, skal du klikke på Vis detaljer.
  5. Klik på Se placering nu for at se barnets aktuelle placering. I kortets venstre rude kan du se, hvor dit barn befinder sig den aktuelle dag.
  6. Hvis du vil se, hvor dit barn har været tidligere, skal du klikke på Vælg dato for at vælge en dato og derefter vælge et tidsinterval.
  7. Klik på knappenålen for placeringen for at se den fulde adresse på den position.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.
  2. Tryk på det barn, hvis placering du vil spore.
  3. Åbn fanen Aktivitet.
  4. Tryk på Placering på listen.
  5. Tryk på Opdater for at opdatere statussen for positionen.
  6. Tryk på positionsmarkøren for at se adressen, dit barn befinder sig på. Du kan zoome ind eller ud på kortet med plus- eller minustegnet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125501904
Operativsystem Android;iOS