Se, hvor dit barn befinder sig

Overvågning af placering understøttes på Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder. Fås kun til Android i USA, Canada, Storbritannien, Australien, New Zealand og Japan. Fås kun til iOS i USA, Storbritannien, Japan, Australien, New Zealand, Sydafrika, Indonesien og Hongkong.

Med rapporten over steder er det muligt at spore barnets placering og se, om han eller hun er sikker, når vedkommende har sin enhed med sig.

Positionens nøjagtighed afhænger af, hvilke netværksdata der bruges til at spore enheden, og andre faktorer, herunder omgivelserne og modtagerens kvalitet. Hvis enheden understøtter GPS og trådløst netværk, kan nøjagtigheden være begrænset til et par meter, hvilket giver bedre resultater.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125501904
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 01/07/2019