Se dit barns videoaktiviteter ved hjælp af Norton Family

Videoovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tabletter, iPhones og iPads.

Rapporten over videoaktivitet viser de videoer, som barnet har set på internettet. Norton Family overvåger og registrerer dit barns videoaktiviteter på følgende websteder med video-hosting:

• YouTube
  • Hulu (kun på Windows-computere)

Når dine børn ser YouTube-spillelister i Chrome på en Android-telefon eller -tablet, bliver adresselinjen automatisk skjult. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Så hvis du vil have det bedste ud af Norton Family, skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren til at surfe på deres mobile enheder.

Du kan bruge Nortons-webstedet eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Gør ét af følgende:

• Log på din konto.

• Åbn Norton Family-appen til forældre i iOS.

2. Vælg det barn, hvis videoaktivitet du vil se.

3. I afsnittet Video kan du se de seneste videoer, som dit barn har set.

4. Hvis du vil se den detaljerede rapport, skal du klikke på Vis detaljer.

5. Du kan filtrere aktiviteterne på én eller en kombination af følgende måder:

• Klik på Alle enheder for at filtrere aktiviteterne baseret på en enhed.

• Vælg tidsperioden for rapporten. Du kan vælge at filtrere aktiviteter for den aktuelle dag eller for de sidste 7, 14 eller 30 dage.

6. Du kan få flere oplysninger om en aktivitet ved at klikke på Vis flere
    • Klik på linket med Norton-vurderingen for at se Norton Safe Web-rapporten for dette websted.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på barnet, som skal administreres.

3. Åbn fanen Aktivitet.

4. Tryk på Video på listen.

5. Tryk på feltet for en tidsperiode for at se de videoer, der er blevet set i en specifik periode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125453888