Se dit barns videoaktiviteter

Videoovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Rapporten over videoaktivitet viser de videoer, som barnet har set på internettet. Norton Family kan indstilles til at overvåge og gemme de filmklip, som dit barn har set på følgende websteder:

• YouTube

• Hulu (kun på Windows-computere)

Når børnene ser en YouTube-afspilningsliste i Chrome på en Android-telefon eller -tablet, skjules adresselinjen automatisk. I dette tilfælde kan Norton Family ikke overvåge og rapportere individuelle videoer på afspilningslisten som separate aktiviteter. Derfor skal du bede dine børn om at bruge Norton Family-browseren, når de går på nettet på deres mobilenheder, så du får mest muligt ud af Norton Family.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125453888
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019