Se dit barns søgeaktivitet

Opsyn med søgning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Rapporten over søgeaktivitet viser, hvilke søgeord dit barn har brugt på populære søgemaskiner, bl.a. Google og Yahoo. Du kan også se et øjebliksbillede af de mest søgte udtryk og sætninger for at få en bedre ide om, hvad dine børn søger efter.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se dit barns aktiviteter.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125453224
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 19/06/2019