Se barnets webaktiviteter ved hjælp af Norton Family

Webaktivitetsrapporten viser de websteder, som dit barn besøgte eller forsøgte at få adgang til. Du kan også finde andre oplysninger, såsom antallet af gange dit barn besøgte hjemmesiden, hvilken enhed dit barn brugte til at få adgang til den pågældende hjemmeside og Norton-vurderingen for den pågældende hjemmeside. Afhængigt af situationen kan du når som helst blokere for eller tillade, at dit barn besøger hjemmesiden.

Der kommer muligvis flere webadvarsler fra barnets iOS-enheder efter installationen af VPN. Nogle af advarslerne udløses internt af appen i baggrunden, og det har barnet ingen indflydelse på.

Hvis dit barns pc har Norton Family version 3.7.3 eller nyere, Norton Family tilføjer et ekstra lag af beskyttelse og viser en browserspecifik blokeringsside, selv hvis dit barn har ændret ved browserudvidelsen eller slået inkognito eller privat browsertilstand til, eller har brugt ikke-understøttede browsere fra tredjeparter til at få adgang til et blokeret websted. Du får dog den bedste beskyttelse med Norton Family, hvis du aktiverer udvidelsen i børnenes browsere. Bemærk, at Norton Family underretter dig om manipuleringsaktiviteten, men ikke webaktiviteterne, når det andet beskyttelseslag håndhæves.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til at se dit barns aktiviteter.

Nortons websted eller Norton Family-appen til iOS

1. Log ind på din konto.

2. Vælg det barn, hvis webaktiviteter du vil se.

3. I afsnittet Web kan du se kategorier af websteder, som dit barn ofte besøger. Du kan også se, hvor mange gange dit barn har været inde på websteder, der tilhører en bestemt kategori.

4. Hvis du vil se den detaljerede rapport, skal du klikke på Vis detaljer.

5. Du kan filtrere aktiviteterne på én eller en kombination af følgende måder:

• Klik på Alle kategorier for at filtrere aktiviteterne baseret på en webstedskategori.

• Klik på Alle enheder for at filtrere aktiviteterne baseret på en enhed.

• Vælg tidsperioden for rapporten. Du kan vælge at filtrere aktiviteter for den aktuelle dag eller for de sidste 7, 14 eller 30 dage.

6. Du kan få flere oplysninger om en aktivitet ved at klikke på Vis flere og gøre følgende:
    • Klik på webstedets URL-adresse for at se, om det virkelig er risikabelt/upassende for dit barn.

• Klik på linket med Norton-vurderingen for at se Norton Safe Web -rapporten for dette websted.

• Du kan blokere eller give adgang til dette websted ved at klikke på den indstilling, der er relevant for barnet, under Tillad eller bloker kategorier.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.

2. Tryk på det barn, hvis webaktivitet du vil se.

3. Åbn fanen Aktivitet.

4. Tryk på Websteder på listen.

5. Tryk på feltet for en tidsperiode for at se aktiviteterne i en specifik periode.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125440172
Operativsystem windows,android,ios