Aktivering eller fornyelse af dit Norton Family-abonnement

Du skal aktivere eller forny dit abonnement, inden prøveperioden eller abonnementsperioden ender for fortsat at kunne bruge Norton Family og holde dine børn beskyttet.

Du kan enten købe et abonnement eller indtaste en produktnøgle, som du allerede har købt, for at forny Norton Family.

Køb et abonnement

Du kan købe et abonnement i løbet af din prøve- eller abonnementsperiode ved hjælp af Norton Family-webstedet, Norton Family-forældre-appen til Android eller iOS eller via fornyelsesmailen, som du har modtaget fra Norton.
  1. Åbn Norton Family-appen eller fornyelsesmailen.

Hvis du ikke har Norton Family installeret på nogen af dine enheder, kan du logge ind på Norton Family-webstedet.

2. Klik på Forny nu, og følg anvisningerne på skærmen til sikker betaling.

Angiv en produktnøgle

1. Log på Norton Family.

2. Klik på Jeg har en nøgle i abonnementsadvarslen, hvis dit abonnement er udløbet.

Klik i feltet med produktnøglen nederst på siden, hvis dit abonnement er ved at udløbe.

3. Angiv den nøgle på 25 tegn, som du har modtaget fra Norton.

Hvis bruger en produktnøgle, bliver de resterende dage af dit aktuelle abonnement ikke føjet til det abonnement, som hører til den nye nøgle.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125264715
Operativsystem windows,android,ios