Indstilling af en husregel for søgningsovervågning

Søgeovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder.

Med overvågning af søgning får du at vide, hvilke ord, udtryk og sætninger dine børn søger efter på deres enheder, så du ved, hvad de interesserer sig for, og hvordan du kan beskytte dem mod upassende indhold. Du kan også aktivere søgefiltre i populære browsere, hvis du vil forhindre, at der vises indhold for voksne i søgeresultaterne.

Norton Family overvåger og registrerer børnenes søgeaktiviteter på de mest almindelige søgemaskiner som Google, Bing, YouTube, Ask og Yahoo.

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229935
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/07/2019