Indstilling af en husregel for tidsopsyn

Tidsovervågning understøttes på Windows-computere, Android-telefoner og -tablets samt på iPhone- og iPad-enheder. Den tidsbegrænsning, du indstiller, gælder for alle de enheder, dit barn bruger. Hvis barnet f.eks. bruger tre enheder, og du indstiller en daglig tidsbegrænsning på to timer, kan barnet bruge hver enkelt enhed to timer om dagen.

Hjælper dig med at indstille tidsbegrænsninger eller planlægge bestemte tidspunkter, hvor børnene kan bruge deres enheder. Du kan også se, hvor lang tid børnene bruger på deres enheder, så du kan lære dem sunde vaner. Funktionen til tidsberegning findes dog kun til Windows- og Android-enheder på nuværende tidspunkt.

På grundlag af den husregel, du indstiller, kan funktionen til tidsovervågning blokere enheden eller give barnet lov til at bruge den i følgende situationer:

• Hvis barnet har nået den tidsbegrænsning, du har indstillet

• Hvis barnets enhed er underlagt spærretid

Du kan bruge Nortons websted eller Norton Family-appen til forældre til at se eller opdatere husreglerne.

Når du aktiverer tidsopsyn, sender Norton Family først advarsler til dit barn og derefter blokerer enheden automatisk, når den tilladte tidsgrænse er nået. Den tidsbegrænsning, du indstiller, gælder for hver af de enheder, barnet bruger. Hvis barnet f.eks. bruger tre enheder, og du indstiller en daglig tidsbegrænsning på to timer, kan barnet bruge hver enhed to timer om dagen. Barnet får en advarsel om låsning af enheden hvert 5. minut. Den første advarsel bliver sendt, 15 minutter før tidsbegrænsningen udløber. Her kan du læse mere om, hvordan tidsbegrænsningen udregnes.

Udregning af tidsbegrænsning i Android

Forbruget af en Android-enhed udregnes som den tid, hvor en app bruges i forgrunden. Så hvis barnet f.eks. bruger en kommunikationsapp i 5 minutter, ser på enhedens startskærm i 2 minutter og derefter bruger en telefonapp i 10 minutter, udregnes den tid, hvor enheden har været brugt aktivt, til at være 15 minutter. Barnets Android-enhed betragtes som ikke værende i aktiv brug i følgende tilfælde:

• Enheden viser startskærmen, og der er ingen apps i forgrunden.

• Enheden er låst eller slukket.

• Skærmen på enheden er slukket.

• Enheden er i dvaletilstand.

• Hurtig låsning eller den tidsbestemte låsning er i forgrunden.

• Enheden er i "daydream"-tilstand.

Udregning af tidsbegrænsning i Windows

Forbruget af en Windows-computer udregnes som den tid, hvor computeren er aktiv. Barnets Windows-computer betragtes som ikke værende i aktiv brug i følgende tilfælde:

• Barnet låser computeren, når de forlader den.

• Computeren går i slumre- eller dvaletilstand.

• Barnet er ikke logget på med sin konto.

Udregning af tidsbegrænsning i iOS

Norton Family beregner ikke tidsforbruget af barnets iOS-enhed. Systemet forhindrer dog barnet i at bruge enheden under den spærretid, du har angivet. Hvis du f.eks. angiver spærretiden til at vare fra 19:00 til 21:00, låser Norton Family enheden ved starten af spærretiden og låser den automatisk op igen, når spærretiden er ovre.

Norton Family låser ikke barnets iOS-enhed helt. Det skjuler kun de installerede apps, herunder Norton Family-appen, og standardapps som Safari, iTunes Store, App Store og Kamera.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v125229896
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/07/2019