Kom godt i gang med Norton Family

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du kan beskytte dine børn, når de er på internettet, så er hjælpen nær. Vi får dig op at køre på ingen tid og giver dig alt det, du skal bruge til at beskytte familien mod farer og upassende materiale på internettet. Vi hjælper dig endda med at forhindre dine børn i at videregive fortrolige oplysninger på nettet.

Brug oplysningerne nedenfor til at konfigurere Norton Family, så dine børn kan færdes trygt på internettet. Dette gøres vha. tre nemme trin. Du kan også konfigurere Norton Family på din mobilenhed, så du kan få advarsler og kan redigere indstillingerne for familien.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v122685181
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 08/09/2019