Løsning af problemer med installation af profiler

Brug oplysningerne herunder til at løse de eventuelle problemer, du kan opleve ved installation af en profil på barnets enhed.

Du får vist denne meddelelse, hvis der allerede en anden MDM-profil installeret på enheden. Følg disse trin for at fjerne den eksisterende profil og tilføje Norton-profilen i stedet.

• Åbn appen Indstillinger.
  • Tryk på Generelt > Enhedsadministration eller Profil > Administrationsprofil.
  • Tryk på den eksisterende profil, og slet den.
  • Åbn Norton Family-appen.
  • Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Dette sker, hvis MDM-serveren er nede eller ikke svarer på anmodninger på grund af problemer med forbindelsen. Prøv igen efter noget tid ved at følge disse trin:

• Åbn Norton Family-appen.
  • Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Kontrollér enhedens internetforbindelse, og prøv følgende trin:

• Åbn Norton Family-appen.
  • Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.
Server_Unavailbale

Der opstod et problem, da der blev forsøgt oprettet kontakt til serverne. Prøv senere.

• Åbn Norton Family-appen.
  • Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Hvis du får vist en tom skærm i appen Indstillinger, kan du prøve at installere profilen ved at følge disse trin:

• Åbn Norton Family-appen.
  • Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Dette kan skyldes back-end-problemer som fx følgende:

• Certifikatet er ikke tilknyttet miljøet
  • Profillisten stemmer ikke overens med miljøet
  • En eksisterende MDM-profil er i konflikt med den nye.

Prøv at installere profilen igen efter noget tid.

MDM_Install_Error Når en eksisterende tredjepartsapp på enheden bruger ScreenTime API, mislykkes installationen af Norton Family MDM-profilen med meddelelsen "Mobile Device Management er ikke tilladt".
MDM-registrering kan også mislykkes, hvis der allerede er installeret en anden MDM-profil på enheden.

På nuværende tidspunkt understøtter Apple ikke MDM-registrering på enheder, der har Screen Time API-registrering og omvendt. Kontrollér, om du har installeret en app, der bruger ScreenTime-registrering.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v120880406
Operativsystem iOS