Vigtig opdatering af Norton Familys SMS- og opkaldsfunktion

På grund af ændringerne i Googles politik er funktionen til sms-overvågning og funktionen, som gør det muligt for forældre at blokere, så børn ikke kan foretage/modtage telefonopkald uden for tilladt skærmtid, blevet deaktiveret.

Dette berører to af de vigtige funktioner i Norton Family til Android:

• Barnet vil nu kunne foretage og modtage opkald uden hindringer, selv i spærretiden, og når enheden er blevet låst. På grund af de seneste ændringer i Googles politik, er det ikke længere muligt for Norton Family at begrænse opkald til dem, der findes på listen over kontakter til brug i nødstilfælde.

• Sms-overvågning fungerer i øjeblikket ikke. Derfor kan du ikke overvåge eller se de meddelelser, som dit barn udveksler med sine venner.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119791613