Klargøring af Android-enheder til forældrestyring ved hjælp af Norton Family

Sådan forhindrer du oprettelse af nye brugerkonti

Enheder med Android 8.0 eller nyere kan konfigureres med flere brugerkonti. Disse konti omfatter ejerens konto, en brugerkonto og en gæstekonto. Som standard har disse enheder kun ejerens konto. Hvis du har brug for det, kan du oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto, så enheden kan deles med andre.
Hvis dine børn bruger en af disse enheder, overvåges deres aktiviteter kun, hvis der er installeret Norton Family på den konto, som de bruger til at logge på enheden med. Hvis børnene bruger ejerprofilkontoen til at logge på enheden med, kan de desuden oprette en ny brugerkonto eller gæstekonto og skifte til disse konti i forbindelse med onlineaktiviteter. I disse tilfælde kan Norton Family ikke overvåge deres aktiviteter, da det kun er installeret på ejerprofilen.
På samme måde gælder det, at ejerprofilkontoen og alle de installerede apps, herunder Norton Family, bliver en del af denne profil, når barnets enhed opgraderes til Android 8.0 eller nyere. Derfor skal du installere Norton Family på den brugerkonto, som barnet bruger til at logge på enheden med, og forhindre barnet i at oprette nye brugerkonti, herunder gæstekonti. Du kan læse mere i artiklen Sådan forhindrer du dit barn i at oprette nye brugerkonti på enheder med Android 8.0 eller nyere.

Sørg for, at apptilladelser er slået til

Norton Family kræver visse apptilladelser på dit barns enhed for at forhindre, at dit barn omgår Norton Family-beskyttelsen. Så sørg for, at du har tændt for de nødvendige tilladelser, før du overleverer enheden til dit barn. Du får besked, hvis disse tilladelser er slået fra af dit barn eller af selve enheden. I sådanne tilfælde skal du tænde for de krævede tilladelser igen for fortsat at have beskyttelse.
Norton Family kræver følgende tilladelser:
Enhedsadministrator, tilgængelighed, adgang til appbrug, visning via andre apps, placering og telefon.

Sådan slår du app-tilladelser til

I Android 11 eller højere vil tilladelserne blive tilbagekaldt efter få måneder, hvis appen ikke bruges. Du kan ændre dette ved at trykke på Gå til indstillinger og derefter trykke på Apptilladelser.

1. Åbn appen Norton Family forældrestyring på dit barns enhed.
  2. Tryk på profilikonet, og tryk derefter på Tilladelser.
  3. Tænd for tilladelserne der er markeret med en rød advarsel i skærmen forTilladelser
    • Enhedsadministrator: Påkrævet for at forhindre dit barn i at afinstallere Norton Family-appen uden din tilladelse.
      Tryk på den, og tryk herefter på Aktivér denne enheds administrator-app.
    • App-brugsadgang: kræves for at få tidsopsyn og app-tilsyn for at fungere.
      Tryk på den, og tryk herefter på Norton Family. Tænd for Tillad brugsadgang i Brugsadgang.
    • Placering: Gør det muligt at spore dit barns placering.
      Gør følgende, afhængigt af hvilken version af Android der er på din enhed:
      • Android 10.x og ældre: Tryk på Placering, og tryk på Tillad altid.
      • I Android 11 eller højere: Tryk på Placering > Tillad altid.
        På siden Appinfo skal du trykke på Tilladelser > Placering og vælge Tillad altid.
    • Skjul apps : Gør det muligt at blokere apps, som du mener er upassende i forhold til dit barns alder.
      Tryk på den, og tænd derefter for Tillad visning via andre apps.
    • Tilgængelighed: Det kræves at tilgængelighedstjenesten er aktiveret for at kunne overvåge dit barns internetaktiviteter og forhindre uautoriseret afinstallation af Norton Family-forældrestyringsappen.
      Tryk på den, og tænd herefter for Norton Family-tilgængelighedstjeneste.
      Sørg for, at genvejen til Norton Family-tilgængelighedstjenesten altid er slået FRA.
    • Telefon : Tillader dit barn at ringe til sine nødkontakter under spærretid eller hurtig låsning.
      Tryk på den, og lad derefter Norton Family få adgang til telefonens kontakter.
    • Meddelelse: Gør det muligt for dit barn at få besked om opdateringer af husreglerne.
      Tryk på den, og lad derefter Norton Family modtage meddelelser.

Konfigurer indstillinger på Redmi-enheden

1. Åbn Indstillinger, og åbn Apps > Tilladelser > Andre tilladelser.
  2. Søg efter Norton Family, og tryk derefter på Åbn nye vinduer, mens programmet kører i baggrunden for at slå den til.

Blokering af appen Indstillinger

Overvågning af mobilapps og tidsovervågning kræver, at nogle få muligheder i Indstillinger altid er aktiveret. Bed barnet om ikke at deaktivere disse muligheder. Hvis barn alligevel åbner appen Indstillinger og deaktiverer disse muligheder, kan du blokere appen Indstillinger via Norton-webstedet eller Norton Family-forældrekontrolappen til Android.
Du kan aktivere appen Indstillinger igen ved at følge de samme trin som nedenfor, men du skal deaktivere blokering.

Brug Nortons websted

1. Log på din konto.
  2. Vælg det barn, som du vil indstille overvågning af mobilapps for.
  3. Hvis Overvågning af apps er deaktiveret, skal du aktivere funktionen ved at flytte knappen Til/fra hen på Til.
  4. Klik på indstillingsikonet for at se eller redigere husreglerne for overvågning af apps.
  5. Flyt skydeknappen ud for Indstillinger på fanen Husregler for at blokere appen.
  6. Klik på Gem.

Brug af Norton Family-forældreappen til Android

1. Log på Norton Family-appen i forældretilstand.
  2. Tryk på barnet, som skal administreres.
  3. Åbn fanen Regler.
  4. Under Aktiviteter skal du trykke på Appopsyn.
  5. Hvis Overvågning af mobilapps er deaktiveret, skal du aktivere funktionen ved at trykke på knappen Fra.
  6. Markér appen Indstillinger, og tryk derefter på Udført.

Deaktiver smart pop op-visning

Visse mobilenheder understøtter smart pop op-visning. Med denne funktion kan du se en app eller andet indhold i et lille pop op-vindue, mens du bruger en anden app, så du bedre kan multitaske.
For at overvåge dit barns aktivitet mere effektivt er det en god ide at slå smart pop op-visning fra.
  1. Åbn Indstillinger, og vælg Notifikationer.
  2. Vælg Avancerede indstillinger > Dynamiske notifikationer.
  3. Vælg Fra.

Hvis du logger ind på Norton Family-kontoen via din Google-konto, skal du sørge for at logge af din Google-konto i browseren, når du har færdigkonfigureret Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119047655