Sådan får du forældreopsyn på Android-enheder

Følg nedenstående trin for at forhindre barnet i at omgå Norton Family-overvågning på enheder med Android 5.0 eller nyere.

TRIN 1: Opret adgangskode- eller pinkodebeskyttelse for ejerprofilen

1. Åbn barnets enhed, og tryk på ikonet Indstillinger.

2. Tryk på Sikkerhed under personlige indstillinger.

3. Tryk på Låseskærm eller Skærmlås under Skærmsikkerhed.

4. Tryk på den låsemetode, du vil bruge.

Tryk på Pinkode, og vælg en pinkode på fire cifre for at aktivere pinkodebeskyttelsen.

Tryk på Adgangskode, og vælg en adgangskode for at aktivere adgangskodebeskyttelsen.

TRIN 2: Fjern eventuelt eksisterende gæsteprofiler

Hvis en gæstekonto fjernes permanent, slettes alle de tilknyttede data, herunder downloadede filer samt de billeder, der er blevet taget, mens der var logget på pågældende gæstekonto.

1. Træk beskedlinjen ned, og dobbelttryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

2. Du kan skifte til en gæsteprofil ved at trykke på Gæst.

3. Træk beskedlinjen ned, og tryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

4. Tryk på Fjern gæst, og tryk derefter på Fjern for at bekræfte sletningen.

5. Enheden skifter tilbage til ejerprofilen.

6. Træk beskedlinjen ned, og tryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

7. Tryk på FLERE INDSTILLINGER, og tryk så på ikonet Menu.

8. Fjern markeringen i Tilføj brugere, når enheden er låst for at forhindre oprettelse af nye konti.

TRIN 3: Opret en ny brugerprofil til barnet

1. Træk beskedlinjen ned, og dobbelttryk på profilikonet øverst til højre på skærmen.

2. Tryk på FLERE INDSTILLINGER, og tryk så på Tilføj bruger.

3. Tryk på OK for at bekræfte oprettelsen af den nye brugerprofil.

4. Tryk på KONFIGURER NU for at oprette et nyt område til barnet.

5. Indtast barnets navn samt andre oplysninger for at udføre konfigurationen.

6. Installer Norton Family-appen på barnets profil. Du kan få flere oplysninger i Installation af Norton Family.

7. Tryk på Indstillinger > Brugere, tryk på tandhjulet, og skub så knappen Tillad telefonopkald og sms mod højre. Denne indstilling giver barnet mulighed for at foretage opkald fra enheden samt for at sende og modtage meddelelser.

8. Tryk på Tillad telefonopkald og sms.

9. Følg anvisningerne i TRIN 1, og bed barnet om at vælge en pin- eller adgangskode til profilen.

10. Du kan tilføje flere børn ved at gentage processen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v119047655
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 21/08/2019