Udvid beskyttelsen til dine andre enheder

Hvis dit abonnement gør det muligt at installere produktet på flere enheder, kan du installere beskyttelsen på andre pc'er, Mac-computere eller mobilenheder uden ekstra omkostninger. Find det antal pladser, du har til rådighed i dit abonnement, for at se, om du kan bruge Norton-beskyttelsen til andre enheder.

Find det antal pladser, du har til rådighed i din aftale

1. Log på din konto.

2. Vælg dit abonnement på fanen Mine abonnementer.

3. Du kan se antallet af ledige installationslicenser under abonnementet.

Hvis der er flere licenser til rådighed, kan du beskytte flere enheder.

Installer din beskyttelse på en anden pc eller Mac-computer

1. Log på din konto.

2. På portalsiden Mit Norton skal du klikke på Download.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Send et downloadlink.

4. Indtast en mailadresse, som du har adgang til på en pc eller Mac-computer.

5. Klik på Send.

Der sendes en mail til din mailadresse med anvisninger til, hvordan du kan installere Norton-programmet.

6. Find, og åbn mailen fra Norton på den mobilenhed, som du vil downloade beskyttelsen på, og tryk på Download nu.

7. Klik på Acceptér og download.

8. Gem filen på computeren, og dobbeltklik på filen for at installere dit beskyttelsesprogram.

Filen gemmes som standard i mappen Overførsler på både Mac- og Windows-computere.

9. Følg anvisningerne på skærmen.

Installer beskyttelsen på mobilenheder

1. Log på din konto.

2. På portalsiden Mit Norton skal du klikke på Download.

3. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Send et downloadlink.

4. Indtast en mailadresse, som du har adgang til på din mobil.

Du kan også sende downloadlinket som en sms til et mobilnummer eller kopiere downloadlinket og dele det. Du kan også åbne kameraappen på din nye enhed, rette kameraet mod QR-koden, og trykke på linket for at downloade appen.

5. Klik på Send.

Der sendes en mail til din mailadresse med anvisninger til, hvordan du kan installere Norton-programmet.

6. Find, og åbn mailen fra Norton på den mobilenhed, som du vil downloade beskyttelsen på, og tryk på Download nu.

7. Vælg det Norton-produkt, du vil installere på siden Kom godt i gang, og klik derefter på Næste.

8. Download og installer produktet fra Google Play Store eller App Store.

9. Følg anvisningerne på skærmen for at installere appen.

Norton-abonnementer og antal beskyttede enheder

Norton-abonnementer er licenseret under en Politik angående acceptabel brug. Se acceptabel brug for hver medlemsplads på www.norton.com/products.

Antallet af enheder der understøttes for hver plan, varierer fra region til region.

Video: Sådan downloader og installerer du enhedssikkerhed på en anden enhed

Har du brug for yderligere hjælp?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118869637
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024