Opdater Norton Family til den nyeste version

Hvis du vil have mest muligt ud af Norton Family, skal du sikre dig, at du har den nyeste version af Norton Family-programmet på alle de enheder, der er tilknyttet din konto. Du kan opdatere til den nyeste version gratis, så længe du har et aktivt abonnement. Hvis enheden har forbindelse til internettet, søger Norton Family efter opdateringer regelmæssigt og kan automatisk opdatere til den nyeste version. Men hvis enheden ikke er forbundet til internettet i en lang periode, eller hvis du har haft problemer med automatiske opdateringer, kan du bruge følgende anvisninger til at opdatere Norton Family manuelt.

Enheden skal have forbindelse til internettet, for at Norton Family kan opdateres til den nyeste version.

Windows

1. Log på din -konto.

2. Vælg det barn, som bruger enheden.

3. Klik på Tilføj enhed.

4. Norton Family registrerer automatisk dit operativsystem. Hvis du er på samme computer, som dit barn bruger, skal du vælge Ja, dette er barnets enhed og derefter klikke på Download.
    Hvis du vil installere Norton Family på en anden enhed, skal du vælge Nej, dette er ikke barnets enhed.
    Du kan også sende et downloadlink ved at indtaste en mailadresse og derefter åbne linket på den enhed, som du vil installere Norton Family på.

5. Klik på eller kør den overførte fil med installationsprogrammet.

Norton Download Manager installerer automatisk Norton Family på enheden.

6. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér og installer.

Enheden bliver automatisk forbundet med din konto.

7. Klik på Fortsæt.

8. I vinduet Tildel enhed skal du klikke på Rediger ud for det barn, som enheden skal tildeles til.

9. Klik på Log på som, og vælg den konto, som barnet bruger til at logge på enheden. Hvis dit barn bruger flere brugerkonti, skal du vælge barnet på alle de pågældende brugerkonti.

10. Klik på Gem > OK.

Android

1. Åbn Google Play Store på din mobilenhed.

2. I øverste højre hjørne skal du tryk på profilikonet.

3. Tryk på Administrer apps og enhed og derefter på Administrer.

4. Find Norton Family-forældrestyringsappen, og tryk derefter på Opdater.

iOS

1. Åbn App Store.

2. I øverste højre hjørne skal du tryk på profilikonet.

3. Ved siden af Norton Family skal du trykke på Opdater.

4. Tryk på Installer, og følg vejledningen på skærmen for at installere en profil og fastsætte begrænsninger. Du skal installere en profil, for at Hurtig låsning fungerer på iOS-enheder. Du kan læse mere i Konfiguration af Norton Family på barnets iPhone- eller iPad-enhed.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v118730316