Norton Family-advarsler

Funktionerne sms-overvågning og opkaldsblokering er i øjeblikket deaktiveret på Android.

Du får advarsler fra Norton Family, hvis dine børns aktiviteter på en enhed er i modstrid med dine husregler, afhængigt af det angivne overvågningsniveau. Der kan f.eks. vises en advarsel, hvis barnet forsøger at besøge et blokeret websted.

Hvis du modtager en advarsel, kan du vælge, hvad der skal ske. Hvis barnet forsøger at gå ind på et blokeret websted, kan du f.eks. beslutte at give barnet lov til at se webstedet og føje det til listen over godkendte websteder.

Advarsler er grupperet for hvert barn. Dette giver dig overblik over, hvem der udførte en aktivitet, som udløste en advarsel.
Et orange udråbstegn ( ) på profilikonet for dit barn betyder:
  • Norton Family er ikke installeret på nogen af de enheder, som dit barn bruger.
  • Barnet ikke er knyttet til nogen enhed.

Et grønt mærke ved billedikonet for barnet betyder, at barnet på nuværende tidspunkt er online. Hvis barnet sender en meddelelse eller en anmodning om tilladelse, vil der blive vist et meddelelsesikon ud for advarslen. Når du klikker på meddelelsesikonet, kan du læse meddelelsen.

Den tid, der rapporteres for alle aktiviteter, er baseret på din profils tidszoneindstillinger. Hvis du f.eks. befinder dig i New York, og dit barn er i Californien, vil barnets tidsforbrug blive opgjort ud fra tidszonen i New York.

Advarslerne og aktivitetsrapporten kan ses på Nortons websted eller i Norton Family-appen til forældre. Hvis du har en Android-enhed, kan du aktivere meddelelserne i appen til forældre på skærmen til redigering af barnets profil for at se advarsler relateret til tidsopsyn og forsøg på at omgå regler.

Nortons websted

1. Log på din konto.
  2. Klik på fanen Advarsler.
  3. På rullelisten skal du vælge et barn for at filtrere advarslerne for det pågældende barn. Som standard vises advarsler fra alle enheder i de sidste 30 dage.
  4. Gør ét af følgende:
    • Hvis der kræves handling fra din side, skal du klikke på ikonet for flere indstillinger og derefter foretage den relevante handling.
    • For at slette en advarsel skal du klikke på ikonet for flere indstillinger og derefter på Slet.
  5. Du kan ændre indstillingerne for beskeder ved at følge disse anvisninger:
    • Klik på et barn, som skal administreres.
    • Klik på Vis profil.
    • Vælg de aktiviteter, som du vil have besked om, under Indstillinger for beskeder om barnets aktiviteter.
    • For at modtage beskeder på din Android-enhed skal Til/Fra -knappen under Beskeder i appen til forældre flyttes til Til.

Norton Family-forældreappen til Android

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring i forældertilstand.
  2. Åbn fanen Advarsler  nederst på skærmen.
  3. For advarsler, som du kan foretage en handling på, skal du skubbe markøren mod venstre for at få vist indstillingerne og derefter trykke på en af dem for at foretage den relevante handling.
  4. Advarsler kan fjernes på følgende måde:
    • For at slette en enkelt advarsel skal du trykke på ikonet Flere indstillinger i øverste højre hjørne, trykke på Vælg og derefter vælge den advarsel, du vil slette, på listen over advarsler. Tryk på Slet nederst på skærmen for at slette advarslen.
    • Hvis du vil slette flere advarsler, skal du trykke på ikonet for flere indstillinger i øverste højre hjørne og vælge Vælg. Vælg de advarsler, du vil slette, og tryk derefter på Slet.
    • For at slette samtlige advarsler på én gang skal du trykke på ikonet for flere indstillinger i øverste højre hjørne og derefter trykke på Vælg alle. Tryk på Slet alle, og tryk på OK for at bekræfte.

Norton Family-appen til iOS

1. Åbn Norton Family-appen til forældre.
  2. Tryk på klokkeikonet
  3. Tryk på en advarsel for at få mere at vide og tage de nødvendige forholdsregler.
  4. Træk skærmen Advarsler nedad for at opdatere listen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117721650