FAQ: Norton Family

Generelt

Hvad er Norton Family?

Norton Family er en onlinetjeneste, som hjælper dig med at overvåge dine børns aktiviteter på internettet, uanset hvor de befinder sig, ved hjælp af Norton Family-mobilapp for forældre. Dermed kan forældre beskytte deres børn mod farer på internettet og give dem mulighed for at udvikle gode vaner og god opførsel på nettet.
Du kan prøve Norton Family gratis i 30 dage.

Hvordan overvåger Norton Family dit barns aktiviteter?

For at overvåge dit barns aktiviteter skal du installere appen Norton Family på alle de enheder, som dit barn bruger. Norton Family fås til enheder med Windows, Android og iOS. Du kan også konfigurere Norton Family på din mobilenhed, så du kan få advarsler i realtid, indstille husregler og til enhver tid redigere indstillingerne for familien. Du kan læse mere under Kom godt i gang med Norton Family.

Hvor forskellig er appen til forældre fra Norton Family-børneappen?

Norton Family-appen til barnet beskytter dine børn online, mens forældreappen hjælper dig med at overvåge deres onlineaktivitet, håndhæve husregler og administrere familieindstillingerne. Hvis du bruger en Android-enhed, kan du bruge den samme app, som du har installeret på dit barns Android, men i forældertilstand under installationen. Hvis du bruger en iOS-enhed, skal du installere separat Norton Family-app til forældre.

Hvilen type onlineaktiviteter kan overvåges med Norton Family?

Norton Family overvåger følgende aktiviteter hos dit barn:
  • Websteder, som barnet besøger

• Søgeord, som barnet bruger i søgemaskiner

• Videoer, som barnet ser

• Meddelelser, som barnet deler med sine venner

• Den tid, barnet bruger enheden

• Barnets placering

• De apps, som barnet bruger

Vil mine børn vide, at jeg overvåger dem?

Ja, dine børn vil være klar over, at du overvåger deres aktiviteter på internettet. Når barnet logger på en computer, hvor Norton Family er aktiveret, vises der en meddelelse om, at alle aktiviteter bliver overvåget. Dine børn kan også se de husregler, du har fastsat for dem.

Hvad er husregler?

I Norton Family findes der foruddefinerede husregler til at beskytte barnet, baseret på det enkelte barns alder. Reglerne blokerer for aktiviteter, der ikke følger husreglerne, og sender dig advarsler i realtid, så du kan beslutte, hvad der skal ske. Du kan dog justere disse standardindstillinger når som helst ud fra barnets behov.

Hvad er funktionen Hurtig låsning?

Hurtig låsning er en funktion, som du kan bruge til at begrænse dine børns brug af enheder, der er online. Børnene kan ikke bruge deres enheder, før du låser dem op eller giver børnene pinkoden.
På iOS-enheder skjuler Hurtig låsning dog kun de installerede apps, herunder Norton Family-forældrestyring, og standardapps som Safari, iTunes Store, App Store og kamera. Barnets iOS-enhed låses ikke helt.

Hvorfor skal jeg installere en profil på mit barns iOS-enhed?

Du skal installere en profil, for at Hurtig låsning fungerer på barnets enhed. Du installerer profilen ved at åbne Norton Family-forældrestyringsappen og trykke på menuikonet > Installer profil og derefter følge anvisningerne på skærmen.

Sørg for, at Safari er slået til, før du installerer profilen.

Hvordan gør jeg?

Hvordan overvåger jeg mit barns internetaktivitet, når jeg ikke er hjemme?

Du kan overvåge barnets aktiviteter, indstille husregler, og opdatere dine familieindstillinger eksternt ved at logge på din Norton Family-konto fra enhver enhed med internetforbindelse eller ved hjælp af Norton Family-mobilappen for forældre på din smartenhed.

Hvordan kan min ægtefælle hjælpe mig med at overvåge børnenes internetaktiviteter?

Du kan invitere din ægtefælle eller en anden voksen til at hjælpe dig med at overvåge børnene og holde dem beskyttet. Når din ægtefælle accepterer invitationen, bliver vedkommende en del af din familie. Du kan sende en invitation ved at logge på familiekontoen eller ved at bruge Norton Family-appen til forældrestyring til Android.

Hvordan kan jeg tilpasse husreglerne for hvert barn?

Du kan tilpasse husreglerne for hvert barn når som helst, afhængigt af din situation. Du kan også tillade eller blokere et bestemt websted for dit barn.

Hvordan ved jeg, om mit barn deltager i upassende aktiviteter på internettet?

Hvis dit barn deltager i upassende internetaktiviteter, vil disse blive markeret med rødt i aktivitetsrapporten i Norton Family. Du kan filtrere alle tvivlsomme internetaktiviteter i aktivitetsrapporten.
Klik på en aktivitet for at gøre følgende:
  • Se, om denne aktivitet er risikabel/upassende for dit barn

• Afvise kategoriseringen af webstedet

• Se Norton Safe Web-rapporten

• Tillade eller blokere denne aktivitet

Hvordan afmelder jeg abonnementet på Norton Family-tjenesten?

1. Log på din konto.

2. Klik på dit profilikon.

3. Klik på indstillingsikonet. og derefter på Rediger profil.
  4. Klik på Slet min Norton Family-konto nederst til venstre

5. Indtast dine Norton-legitimationsoplysninger, og bekræft.

Når du afmelder tjenesten Norton Family, fjernes dine indstillinger i Norton Family og dine børns aktivitetshistorik permanent.
Norton Family-abonnementet giver dig 60 dages returret med garanti for, at du får alle pengene tilbage. Hvis du afmelder tjenesten inden for 60 dage, har du ret til at få pengene tilbage for dit abonnement. Du skal kontakte en medarbejder fra din lokale kundeservice, hvis du ønsker at få pengene tilbage.

Hvordan føjer jeg et barn til min konto?

Du kan føje op til 15 børn til din familiekonto. Læs mere under Add a child to your Norton Family account

Hvordan indstiller jeg en pinkode for enheden?

Med en pinkode til enheden kan dit barn låse sin Android-enhed op i nødstilfælde, selvom tidsgrænsen er nået.
  1. Log på din konto.

2. Klik på barnet, som skal administreres.

3. Klik på Vis profil.

4. Du kan aktivere eller deaktivere pinkoden ved at flytte skydeknappen Til/fra til positionen Til eller Fra.

5. Klik på Rediger, og angiv en firecifret pinkode til at låse enheden op med.

6. Giv barnet denne pinkode, så han/hun kan bruge den i nødstilfælde.

7. Skift denne pinkode efter brug, så barnet ikke kan låse enheden op med den samme pinkode næste gang.

Hvordan installerer jeg Norton Family på barnets computer?

Du skal installere Norton Family på alle de enheder, dit barn bruger. Du finder hjælp til installationen i Add a device to your Norton Family account

Tekniske oplysninger

Findes der nogen programmer, som Norton Family ikke er kompatibelt med?

Du kan ikke installere Norton Family, hvis du allerede har installeret et andet program til forældrestyring på enheden.

Jeg kan ikke installere Norton Family. Hvad skal jeg gøre?

Sørg for, at du har logget på computeren med administratorrettigheder. Læs Systemkrav til installation og konfiguration af Norton-beskyttelse for at se, om din enhed er kompatibel med Norton Family. Du kan ikke installere Norton Family, hvis du allerede har installeret et andet program til forældrestyring på enheden.
Hvis du stadig oplever problemer med installationen, kan du læse Sådan løser du problemer med installation, konfiguration eller afinstallation af Norton Family

Er det muligt for mit barn at deaktivere Norton Family?

Nej, dit barn kan ikke selv deaktivere Norton Family-overvågning. Der skal bruges en forælders mailadresse og adgangskode til at deaktivere Norton Family. Du får besked, hvis Norton Family er blevet deaktiveret eller er blevet forsøgt ændret. Hvis du vil forhindre, at dit barn opretter en Windows-brugerkonto, skal du sikre dig, at dit barn har en standardbrugerkonto.

Konto og fakturering

Fås Norton Family i alle lande?

Nej. Norton Family fås kun i nogle lande. Men vi arbejder på at tilføje flere og flere områder.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117593097