Konfiguration af Norton Family på dit barns iPhone- eller iPad-enhed

For at få mest muligt ud af Norton Family-forældrestyring til iOS skal du konfigurere nogle bestemte funktioner eller indstillinger på dit barns iOS-enheder. Hvis du vil overvåge de websteder, de går ind på, skal du også deaktivere alle browsere på deres iOS-enheder, bortset fra Norton Family-browseren.

Føj Norton Family til Lokalitetstjenester i iOS

Når du slår Lokalitetstjenester til i iOS, kan apps som Norton Family modtage oplysninger om den aktuelle placering af dine børns enheder.

1. På startskærmen på dit barns iPhone- eller iPad-enhed skal du trykke på Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester.

2. Kontrollér, at Lokalitetstjenester er slået til.

3. Rul ned til Norton Family-forældrestyring, tryk på den, og vælg derefter Altid.

Tilføj Norton Family under Opdater apps i baggrunden i iOS

Opdater apps i baggrunden er en funktion i iOS, som gør det muligt at opdatere alle iPhone- eller iPad-apps, herunder Norton Family, i baggrunden, når enheden er online.

1. Tryk på Indstillinger > Generelt > Opdater apps i baggrunden.

2. Kontrollér, at Opdater apps i baggrunden er slået til.

3. Find Norton Family-forældrestyring, og slå den til.

Installer eller kontrollér, om der er installeret en profil

Du skal installere en profil, for at Hurtig låsning fungerer på barnets iOS-enhed.

Sørg for, at Safari er slået til, før du installerer profilen på enheder, der kører 13 eller nyere. Tal med børnene om profilen, og fortæl dem, at de ikke må afinstallere den. Du får ikke besked, hvis barnet afinstallerer profilen uden forbindelse til internettet.

Sådan installeres en profil

1. Åbn Norton Family-appen.

2. Tryk på menuikonet, tryk på Installer profil.

3. Tryk på Download profil.

4. Følg anvisningerne på skærmen. Du kan læse mere i Installer en profil på dit barns iOS-enhed.

Hvis meddelelsen "Installation af profil mislykkedes" vises, skal du fjerne den eksisterende MDM-profil på enheden og prøve igen. Hvis du stadig oplever problemer med installationen, kan du læse Løsning af problemer med at installere en profil.

Kontrollér, om der er installeret en profil

1. Tryk på Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.

2. Tryk på Enhedsadministration eller Profiler > Administrationsprofil.

Du kan kun se disse indstillinger, hvis en profil allerede er installeret på enheden.

3. Du skulle gerne kunne se en profil signeret af NortonLifeLock Inc.

Installation af VPN eller kontrol af, om det er installeret

Du skal installere VPN for at overvåge eller blokere dit barns internetaktiviteter i andre apps end Norton Family-browseren. Se efter VPN-symbolet på barnets enhed for at bekræfte, at der er installeret VPN.

Hvis du ikke kan se VPN-symbolet, har barnet muligvis deaktiveret VPN-funktionen, eller også skal du installere VPN. Hvis du vil aktivere eller installere VPN, skal du lukke Norton Family-appen og åbne den igen.
  • Hvis der allerede er installeret VPN, bliver det aktiveret automatisk.

• Hvis der ikke er installeret VPN, skal du følge anvisningerne på skærmen for at installere VPN.

Indstilling af begrænsninger i iOS i forbindelse med Norton Family

Når du slår begrænsninger til i iOS, kan du tilføje Norton Family på listen over apps, der bruger funktioner som Lokalitetstjenester eller Opdater apps i baggrunden. Du kan også slå Safari fra, eftersom Norton Family ikke overvåger denne browser, når dine børn er online. Vi anbefaler, at du låser begrænsningerne med adgangskode, umiddelbart før børnene begynder at bruge enheden.

1. Tryk på appen Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet.

2. Slå Indhold og anonymitet til.

3. Tryk på Tilladte apps, og deaktiver Safari.

4. Tryk på Køb i iTunes og App Store, tryk på Sletning af apps, og vælg Tillad ikke.

5. Tryk på Begrænsning af indhold, tryk på Apps, og vælg derefter barnets aldersgruppe, f.eks. Under 12.

På den måde forhindrer du barnet i at downloade apps, der er upassende for barnets alder.

Norton Family overvåger ikke andre browsere end Norton Family-browseren. Safari slås automatisk fra, når du installerer en profil. Hvis den er slået til, skal du kontrollere, om du har installeret en profil på enheden.

Slet YouTube og alle browserapps udover Norton Family-browseren

Du kan kun overvåge børnenes aktiviteter online, f.eks. hvilke videoer de ser, eller hvilke søgninger de foretager, via Norton Family-browseren. Hvis du vil vide alt om, hvad dit barn ser online, skal du slette alle andre browsere på barnets iOS-enhed.

1. Tryk på et vilkårligt ikon på startskærmen på barnets iPhone- eller iPad-enhed, og hold det nede, indtil alle ikonerne begynder at bevæge sig.

2. Tryk på x øverst til venstre på ikonet for den browserapp, du vil slette.

3. Tryk på knappen Slet.

4. Gentag proceduren for at fjerne andre browserapps end Norton Family.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116875818
Operativsystem iOS