Konfiguration af Norton Family på dit barns iPhone- eller iPad-enhed

For at få mest muligt ud af Norton Family-forældrestyring til iOS skal du konfigurere nogle bestemte funktioner eller indstillinger på dit barns iOS-enheder. Hvis du vil overvåge de websteder, de går ind på, skal du også deaktivere alle browsere på deres iOS-enheder, bortset fra Norton Family-browseren.

Brug oplysningerne herunder til at løse de eventuelle problemer, du kan opleve ved installation af en profil på barnets enhed.

Du får vist denne meddelelse, hvis der allerede en anden MDM-profil installeret på enheden. Følg disse trin for at fjerne den eksisterende profil og tilføje Symantecs i stedet.

• Åbn appen Indstillinger.

• Tryk på Generelt > Enhedsadministration eller Profil > Administrationsprofil.

• Tryk på den eksisterende profil, og slet den.

• Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Dette sker, hvis MDM-serveren er nede eller ikke svarer på anmodninger på grund af problemer med forbindelsen. Prøv igen efter noget tid ved at følge disse trin:

• Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Kontrollér enhedens internetforbindelse, og prøv igen ved at følge disse trin:

• Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Norton Family-serveren kan være utilgængelig på nuværende tidspunkt. Prøv at installere profilen igen efter noget tid.

• Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Hvis du får vist en tom skærm i appen Indstillinger, kan du prøve at installere profilen ved at følge disse trin:

• Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

• Tryk på menuikonet, dernæst på Installer profil, og følg anvisningerne på skærmen.

Dette kan skyldes back-end-problemer som fx følgende:

• Certifikatet er ikke tilknyttet miljøet

• Profillisten stemmer ikke overens med miljøet

• Eksisterende MDM-profil er i konflikt med den nye.

Prøv at installere profilen igen efter noget tid.

Du bliver bedt om at installere en profil via en meddelelse, eller når du konfigurerer Norton Family-appen eller opgraderer den til den nyeste version. Hvis du springer profilinstallationen over, kan du installere den senere via Norton Family-browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116875818
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 03/07/2019