Indstil begrænsninger i iOS

Du kan fastsætte nogle begrænsninger på barnets iOS-enhed for at få den bedste beskyttelse med Norton Family. Dette forhindrer børnene i at bruge en browser eller en app, som Norton Family ikke overvåger, eller for at forhindre dem i at afinstallere Norton Family. Vi anbefaler, at du fastsætter begrænsninger, umiddelbart før børnene begynder at bruge enheden. Du skal også begrænse barnets muligheder for at anvende andre browsere end Norton Family.

Konfigurere af begrænsninger i iOS

1. Tryk på appen Indstillinger > Skærmtid > Indhold og anonymitet.

2. Slå Indhold og anonymitet til.

3. Tryk på Tilladte apps, og slå derefter Safari fra.

Norton Family overvåger ikke andre browsere end Norton Family-browseren. Safari slås automatisk fra, når du installerer en profil. Hvis den er slået til, skal du kontrollere, om du har installeret en profil på enheden.

4. Tryk på Køb i iTunes og App Store, tryk på Sletning af apps, og vælg Tillad ikke.

5. Tryk på Begrænsning af indhold, tryk på Apps, og vælg derefter barnets aldersgruppe, f.eks. Under 12.

På den måde forhindrer du barnet i at downloade apps, der er upassende for barnets alder.

Norton Family overvåger ikke andre browsere end Norton Family-browseren. Safari slås automatisk fra, når du installerer en profil. Hvis den er slået til, skal du kontrollere, om du har installeret en profil på enheden.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v115378369
Operativsystem iOS