Norton Familys kompatibilitet med Microsoft Edge-browseren

I øjeblikket fungerer Norton Family kun med begrænset funktionalitet og kun med internetovervågning på domæneniveau med Microsoft Edge.

Selvom Microsoft Edge er standardbrowser til Windows 10, er Microsoft Internet Explorer også tilgængelig og understøttet fuldt ud af Norton Family. For at Norton Family kan overvåge alle dit barns onlineaktiviteter anbefaler vi, at du skifter til en kompatibel browser, som f.eks. Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox i Windows 10.

Skift standardbrowser

1. Gå til hovedvinduet, og klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne, og derefter på Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på System.

3. I vinduet System skal du klikke på Standardapps.

4. I det højre vindue skal du scrolle ned til Webbrowser og klikke på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Vælg en app skal du vælge din foretrukne webbrowser.

Hvis du vil indstille Microsoft Internet Explorer som din standardbrowser, men ikke kan finde den på listen over browsere, skal du muligvis aktivere den.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113672388
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019