Sådan kan du se og udvide den tid, hvor enheden kan bruges

Barnet kan se, hvor lang tid enheden må bruges i alt, og hvor lang tid enheden kan bruges endnu. I Norton Family underrettes barnet, når der er 15 minutter tilbage af den tilladte tid. Der vises en nedtælling på et minut, når barnet nærmer sig den begrænsede tidsperiode, eller når dagens tidsbegrænsning er nået.

Når barnet overskrider den tid, det er tilladt at bruge enheden, blokerer Norton Family barnets brug af enheden, afhængigt af hvilken husregel du har valgt. Barnet kan sende dig en anmodning om tidsforlængelse, og på baggrund af din beslutning kan de fortsætte med at bruge enheden i den forlængede tidsperiode.

Sådan undersøger du, hvor lang tid computeren kan bruges endnu

1. Log på din enhed.

2. Klik på ikonet Norton Family længst til højre på proceslinjen i meddelelsesområdet.

3. Klik på Vis resterende tid.

Der er en besked om, hvor meget tid der er tilbage, og hvornår enheden er spærret.

Sådan kan du forlænge den tid, som computeren kan bruges i

Gælder ikke, hvis barnet bruger en computer med Windows XP eller Windows Vista. Barnet kan heller ikke anmode dig om mere tid via advarslen om, at tidsgrænsen er nået. Men du kan godt forlænge brugertiden, hvis du logger på din konto fra en enhed med internetforbindelse. Du får størst udbytte af Norton Family, hvis du opgraderer barnets Windows-operativsystem til en nyere version.

Forlængelse af brugertiden via forældrekontoen

1. Log på barnets enhed.

2. Klik på ikonet Norton Family længst til højre på proceslinjen i meddelelsesområdet.

3. Klik på Forlæng brugertid, og log på med din mailadresse og adgangskode.

4. Gør et af følgende:

• Klik på Indtil næste logon eller resten af dagen.

• Klik på Indtil, og vælg en tidsperiode.

5. Klik på Gem.

Sådan kan du som barn sende en anmodning om mere tid

Du kan sende en anmodning til dine forældre eller forlænge tiden ved hjælp af den pinkode, som du har fået fra dine forældre.

Send anmodning om tidsforlængelse

1. Klik på Jeg har brug for mere tid eller Bed dine forældre om mere tid på skærmen, hvor meddelelsen om tidsudløbet vises.

2. Angiv, hvor meget ekstra tid du vil bede om, og skriv en kommentar til forældrene, så de bedre kan tage stilling til din anmodning, under Jeg har brug for.

3. Klik på Send.

4. Hvis din forælder godkender anmodningen, forlænges den tid, hvor du kan bruge enheden, automatisk.

Hvis din forælder afviser anmodningen, kan du ikke sende en ny anmodning før slutningen på spærretiden eller enden på dagen, baseret på de regler, der var gældende på tidspunktet for anmodningen.

Du kan ogspforlænge den tid, enheden kan bruges i, ved hjælp af en pinkode. Klik på Forlæng din tid ved hjælp af PIN-kode i skærmbilledet Tiden er gået, og indtast den PIN-kode, som din forælder har givet dig.

Sådan undersøger du, hvor lang tid Android-enheden kan bruges endnu

1. Åbn Norton Family-appen til forældrestyring.

2. Tryk på tidsgrænsereglen under Regler for denne enhed.

3. I vinduet Oplysninger om regel skal du undersøge, hvor lang tid enheden stadig kan bruges i dag.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v110242968
Operativsystem windows,android,ios