Sådan finder du din produktnøgle, pinkode eller fornyelseskode

Denne artikel indeholder oplysninger om, hvordan du finder den produktnøgle, fornyelseskode eller pinkode, som du skal bruge til aktivering eller fornyelse af et Norton-program:

• Produktnøgle : En alfanumerisk kode på 25 tegn, der består af fem grupper på hver fem tegn, adskilt af bindestreger. Du skal bruge den til at aktivere eller forny dit Norton-abonnement.

• Fornyelseskode : En alfanumerisk kode på 19 tegn, som du skal bruge til at forlænge dit Norton-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1027402
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 08/11/2019