Aktivering af dit Norton-abonnement er i gang

Abonnementet træder i kraft, når programmet aktiveres. Det sikrer, at der er installeret et ægte Norton-program på din computer, og giver dig mulighed for at modtage regelmæssige produktopdateringer og support. Computeren skal have forbindelse til internettet, før du kan gennemføre aktiveringen.

Hvis aktiveringsskærmen hænger længe ved "Kommunikerer med Norton-serveren", skal du se Aktiveringsskærmen hænger ved "Kommunikerer med Norton-serveren ...".

Attention Xfinity customers : Your Norton subscription for Norton Security Online or Norton Security Suite that is provided through Comcast is canceled effective January 1, 2021. For more information, see Meddelelse om ophør af Norton-abonnementet, der udbydes via Comcast.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v1027392