Annullering af et abonnement, som automatisk fornyes

For at annullere skal du logge på din konto og gå til fanen Mine abonnementer, hvor du kan administrere indstillingerne for fornyelse. Du kan også tale med vores supportteam.

For Kina, Hongkong, Japan, Korea og Taiwan skal du gå til Norton Store for at administrere dine fornyelsesindstillinger.

Hvis du vælger at annullere automatisk fornyelse af din nuværende beskyttelse, skal du manuelt forny dit abonnement, før det udløber, så du ikke mister din beskyttelse.

Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om tilbagebetaling Kundeservice og support.

Kontakt os

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 15/11/2020