Download Norton på enheden

Det er let at beskytte dine enheder og administrere Norton-programmet. Følg vejledningen, hvis du vil installere eller geninstallere det Norton-program, som er registreret på kontoen.

Hvis du har fået Norton-produktet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Installation af Norton fra din tjenesteudbyder.

Download og installer Norton-programmet på din computer

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. Klik på Download Norton på siden Kom godt i gang.

Hvis du har en produktnøgle, der endnu ikke er blevet registreret på kontoen, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

4. Klik på Acceptér og download.

Hvis du har mere end ét Norton-program på din konto, skal du vælge det program, du vil downloade, og klikke på Næste.

Klik på Indlæs flere, hvis det program, du vil downloade, ikke vises på listen.

Klik på Send et link til download, hvis du vil installere på en anden enhed. Læs I want to install my Norton Product on a different device , hvis du fortsætte med at installere på en anden enhed.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer eller Microsoft Edge: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 15/10/2019