Løs Norton Driver Updater-produktfejl

Denne artikel er beregnet til at hjælpe dig med at løse produktfejl, som du kan støde på, når du bruger Norton Driver Updater.

Vælg din produktfejl:

Fejl: "Teknisk fejl"

Denne fejl vises, når Norton Driver Updater af ukendte årsager ikke kan nå Nortons servere.

Vi anbefaler, at du venter et stykke tid og derefter klikker på Prøv igen. Hvis problemet fortsætter, skal du lukke produktet og genstarte det efter et stykke tid.

Fejl: "Din harddisk er næsten fuld."

Denne fejl vises, når din computer er ved at løbe tør for diskplads.

Tjek den ledige diskplads.

Hvis den tilgængelige plads er lav, anbefaler vi, at du frigør noget plads og tjekker status igen. Hvis Norton Utilities Ultimate er inkluderet i dit abonnement, kan du rydde op i uønskede systemelementer med et par klik. For mere information, se Ryd op i uønskede systemelementer med Norton Utilities Ultimate

Fejl: "Kan ikke løse det registrerede problem"

Fejlen opstår, når du har tilbageført en opdateret driver til dens tidligere version. Det problem, som Norton Driver Updater opdagede med driveren, er stadig uløst. For at løse dette problem skal du opdatere driveren til en nyere version, som vil blive gjort tilgængelig af enhedsproducenten. Norton Driver Updater giver dig besked, når en ny driverversion er tilgængelig.

Fejl: "Det ser ud til, at du er offline"

Denne fejl vises, når der ikke er nogen internetforbindelse. Kontroller og gendan din internetforbindelse, og klik derefter på Prøv igen.

Fejl: "Vi er løbet ind i et problem."

Genstart computeren for at se, om problemet løser sig automatisk. Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Driver Updater.

Fejl: "Det var da pinligt"

Genstart computeren for at se, om problemet løser sig automatisk. Hvis problemet vedvarer, skal du afinstallere og geninstallere Norton Driver Updater.

Fejl: "Norton Driver Updater understøttes ikke på din aktuelle placering."

Norton Driver Updater er i øjeblikket ikke tilgængelig i dit område. Det er ikke sikkert, at du kan bruge produktet.

Fejl: "Prøv at opdatere igen senere"

Enhedsdriveren kan ikke opdateres nu. For at løse dette problem skal du klikke på Fortsæt og prøve at opdatere driveren efter 24 timer.

Fejl: "Vi kan ikke vende tilbage til denne version"

For at løse dette problem kan du prøve at gendanne driveren efter 24 timer.

Du kan kun gendanne til driverversioner, der tidligere er blevet opdateret af Norton Driver Updater. Du kan ikke vende tilbage til en version, der blev opdateret af dit operativsystem eller af anden tredjepartssoftware.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230524162014493