Konfigurer Norton Driver Updater til at søge efter alternative drivere

Funktionen Alternative drivers i Norton Driver Updater søger efter alternative drivere til din hardware, hvis producenten af enheden ikke har frigivet nye driveropdateringer.

Alle hardwarekomponenter i din computer har brug for drivere for at fungere korrekt. Enhedsproducenterne stiller disse drivere til rådighed til download. Ud over disse officielle drivere findes der alternative drivere, som hjælper enhederne med at fungere efter hensigten.

Hvis en bestemt hardwarekomponent ikke fungerer korrekt, og producenten af enheden ikke har frigivet en ny driverversion, hjælper Norton Driver Updater dig med at få kompatible alternative driverpakker til den specifikke hardware.

Når indstillingen Alternative drivers er slået til, opdaterer Norton Driver Updater de forældede drivere med alternative driverpakker, når producenterne af de originale enheder ikke har udgivet en ny driverversion i mere end 3 måneder siden udgivelsen af den sidste version.

Som standard venter Norton Driver Updater i 3 måneder, før den tilbyder at opdatere din hardware med en alternativ driver. Du kan dog ændre denne ventetid, så den passer til dit behov.

Hvis du foretrækker kun at have enhedsproducentens driveropdateringer, kan du lade indstillingen Alternative drivers være slået fra.

Konfigurer Norton Driver Updater til at søge efter alternative drivere

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Menu > Settings.

3. I venstre rude under Driver Updater, klik Alternative drivers.

4. I indstillingsvinduet Alternative drivers skal du slå kontakten til for Alternative drivers.

5. Vælg ventetid fra rullelisten:

• 1 måned

• 2 måneder

• 3 måneder

• 6 måneder

• 1 år

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230523135901858