OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL: Norton Driver Updater

Hvad er Norton Driver Updater?

Norton Driver Updater er et ydeevneværktøj fra Norton, der hjælper med at holde din Windows-pc og dens periferiudstyr kørende uden problemer. Det hjælper med at reducere problemer med nedbrud, frysninger og bluescreens i din Windows-computer og hjælper også med at fjerne sikkerhedssårbarheder.

Norton Driver Updater opdager automatisk forældede, korrupte, sårbare eller manglende drivere og opdaterer dem for at rette fejl og sårbarheder. Den kan sikkerhedskopiere og gendanne aktuelle drivere i tilfælde af problemer. Du kan downloade fra en database med mere end 50 millioner drivere, der er fri for malware, og som hjælper pc'ens grafik, enheder, lyd, netværk og andre komponenter med at fungere bedre.

Hvorfor skal jeg opdatere mine drivere?

Sårbarheder i drivere kan udgøre et betydeligt sikkerhedsansvar. En forældet driver mangler de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør det lettere for cyberkriminelle at udnytte den og få adgang til din computers styresystem.

For omfattende beskyttelse er det vigtigt at sikre, at alle dine drivere er af den nyeste version. Selvom Windows PC-drivere kan opdateres manuelt, er det vanskeligt at identificere de forældede drivere og finde de rigtige opdateringer. Vi anbefaler, at du bruger dedikeret driveropdateringssoftware som Norton Driver Updater til at opdatere dine drivere.

Hvorfor vælge Norton Driver Updater?

Norton Driver Updater er en af de bedste driveropdateringssoftware til Windows. Du kan downloade fra en database med mere end 50 millioner drivere, der er fri for malware, og som hjælper pc'ens grafik, enheder, lyd, netværk og andre komponenter med at fungere bedre. Norton er et af verdens største og mest pålidelige cybersikkerhedsbrands. Vi sikrer, at vores software kun opfylder de højeste standarder inden for både sikkerhed og ydeevne.

Norton Driver Updater er designet til at holde dine enhedsdrivere opdaterede for at hjælpe med at eliminere sikkerhedssårbarheder. Få besked om sårbare drivere på din Windows-pc, så du straks kan opdatere og lukke sikkerhedshuller.

Er Norton Driver Updater sikker for min Windows-pc?

Norton Driver Updater downloader verificerede producenters driverinstallationsprogrammer. Før du opdaterer driverne, tager Norton Driver Updater backup af alle eksisterende drivere og opretter et gendannelsespunkt for Windows-systemet.

Norton Driver Updater tester automatisk komponenterne under scanningen og efter en opdatering. Hvis der er problemer med en nyligt opdateret driver, markerer den den problematiske driver med en Issue detected etiket. Du kan derefter føre driveren tilbage til den tidligere version.

Kan opdatering af drivere forårsage problemer?

Opdatering af drivere kan give problemer i to scenarier:

1. Du forsøger at opdatere en driver manuelt og ender med at opdatere med den forkerte opdatering.

2. Hvis producenten af enheden har udgivet en fejlbehæftet opdatering til driveren, der introducerer flere problemer, end den løser, eller har andre uforudsete fejl og inkompatibiliteter.

Norton Driver Updater hjælper dig i begge disse tilfælde. Med vores unikke driver revert-funktion kan du hurtigt vende tilbage til en tidligere version af driveren.

Hvad er minimumskravene til systemet?

Operativsystemer

• Microsoft Windows 11 undtagen Mixed Reality og IoT Edition

• Microsoft Windows 10 undtagen Mobile and IoT Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 8.1/8 undtagen RT og Starter Edition (32- eller 64-bit)

• Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP 1) eller nyere, enhver udgave (32- eller 64-bit)

Hardware

• Processor: Windows fuldt kompatibel PC med Intel Pentium 4 / AMD Athlon 64 processor eller derover (skal understøtte SSE3-instruktioner)

• RAM: 1 GB eller mere

• Plads på harddisken: 2 GB ledig plads på harddisken

• En optimal standardskærmopløsning på mindst 1024 x 768 pixels anbefales

Internetforbindelse til at downloade, aktivere og bruge applikationen.

Hvordan downloader og installerer jeg Norton Driver Updater?

Hvis din abonnementsplan omfatter ret til Norton Driver Updater, kan du downloade og installere Norton Driver Updater fra din Norton-konto. For detaljerede instruktioner, se Download og installer Norton Driver Updater.

Hvordan bruger jeg Norton Driver Updater?

Du kan finde instruktioner til opdatering af dine drivere til den nyeste version på Opdater dine hardwaredrivere til den nyeste version med Norton Driver Updater.

For instruktioner til at gendanne en driver til dens tidligere version, se Gendan din hardwaredriver til tidligere version.

Øger opdatering af drivere FPS?

Opdatering af din GPU's driver løser generelt problemer og fejl i GPU'en. Selvom det hjælper med at forbedre GPU'ens ydeevne, er det usandsynligt, at det vil forbedre din gaming- eller pc-ydeevne i særlig høj grad. Forbedring af pc'ens eller spillets ydeevne afhænger i høj grad af hardwaren. Hvis du vil forbedre din FPS, anbefaler vi, at du overclocker din GPU.

Hvordan udelukker jeg en bestemt driver fra Norton Driver Updater-scanningen?

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Se oversigt eller Se forældet eller Scan igen.

Hvis du ikke kan se ovenstående muligheder, skal du klikke på hjem-ikonet i øverste venstre hjørne.

3. På listen over drivere skal du finde den driver, du vil udelukke, og klikke på pilen (>) ved siden af den.

4. I det vindue, der vises, skal du klikke på ellipsen (...).

5. Under Action, klik på Ignore driver.

Den valgte driver bliver tilføjet til Ignored and Skipped, og Norton Driver Updater markerer ikke længere denne driver som forældet.

Vigtigt: Forældede drivere mangler de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør det lettere for cyberkriminelle at udnytte dem og få adgang til din computers styresystem. For omfattende beskyttelse anbefaler vi, at du opdaterer dine drivere til den nyeste tilgængelige version.

Jeg ønsker ikke, at Norton Driver Updater skal opdatere en bestemt driver. Hvad skal jeg gøre?

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Se oversigt eller Se forældet eller Scan igen.

Hvis du ikke kan se ovenstående muligheder, skal du klikke på hjem-ikonet i øverste venstre hjørne.

3. På listen over drivere finder du den driver, du ikke vil opdatere, og klikker på pilen (>) ved siden af den.

4. I det vindue, der vises, skal du klikke på ellipsen (...).

5. Under Action, klik på Skip update.

Den valgte driver bliver tilføjet til Ignored and Skipped, og Norton Driver Updater markerer ikke længere denne driver som forældet.

Vigtigt: Forældede drivere mangler de nyeste sikkerhedsforanstaltninger, hvilket gør det lettere for cyberkriminelle at udnytte dem og få adgang til din computers styresystem. For omfattende beskyttelse anbefaler vi, at du opdaterer dine drivere til den nyeste tilgængelige version.

Kan jeg bruge Norton Driver Updater uden at installere Norton Protection?

Ja. Norton Driver Updater kan installeres som et selvstændigt program, uden at Norton Protection er installeret. Vi anbefaler dog, at du holder dine enheder beskyttet med Norton Protection.

Hvordan kan jeg sikre mig, at jeg bruger den nyeste version af Norton Driver Updater?

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Menu > Indstillinger.

3. I venstre side, under General, klik på Update Driver Updater.

4. Hvis du ser meddelelsen: "You're up to date", bruger du den nyeste version.

5. Under Vælg, hvordan du vil hente opdateringer, skal du vælge, hvordan Norton Driver Updater skal søge efter og installere opdateringer.

Vi anbefaler, at du vælger Update Driver Updater automatically in the background for at sikre, at du altid har den nyeste version.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230522171628273