Gendan din hardwaredriver til en tidligere version

Norton Driver Updater er et diagnoseværktøj fra Norton, der hjælper med at opdatere dine hardwaredrivere til den nyeste tilgængelige version. Hvis du støder på et problem med en opdateret driver, hjælper Norton Driver Updater dig med at løse problemet ved at gendanne driveren til dens tidligere version.

Før du opdaterer en forældet driver, gemmer Norton Driver Updater automatisk en backup af den aktuelle version. På den måde kan du vende tilbage til den ældre version, hvis du løber ind i et problem med den opdaterede driver.

Mens problematiske drivere er markeret med en Issue detected label, kan det være en god idé at vende tilbage til den tidligere version af en opdateret driver, hvis du oplever problemer med at bruge hardwarekomponenten efter den sidste driveropdatering. Følg instruktionerne nedenfor for at lære, hvordan du vender en opdateret driver tilbage til dens tidligere version.

Du kan kun gendanne de driverversioner, der tidligere er blevet opdateret af Norton Driver Updater. Du kan ikke vende tilbage til en version, der blev opdateret af dit operativsystem eller af anden tredjepartssoftware.

Tilbagefør en driver til dens tidligere version

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Solve now.

3. I Hvad har du problemer med? vinduet, vælg en hardwareflise, og klik derefter på Vis resultater.

4. I det resultatvindue, der vises, skal du filtrere emnerne efter den hardwarekomponent, der forårsager problemer.

Hvis du er i tvivl, kan du klikke på Last updated for at se de drivere, der blev opdateret for nylig.

5. Vælg den driver, du vil vende tilbage til, og klik på Revert selected.

For at vende alle drivere på listen skal du vælge alle elementer og klikke på Revert all.

6. I bekræftelsesvinduet skal du klikke på Continue.

Vent på, at Norton Driver Updater vender tilbage til den tidligere version af driveren/driverne.

Konfigurer indstillinger for backup-mappen

1. Åbn Norton Driver Updater.

2. I vinduet Norton Driver Updater skal du klikke på Menu > Indstillinger.

3. I venstre side, under Driver Updater, klik på Backup.

4. Under Auto delete backups, gør du følgende:

• Slet regelmæssigt ældre sikkerhedskopier fra din pc: Vælg en varighed for sletning af ældre sikkerhedskopier.

Backupdata vokser over en periode og optager mere diskplads. Det er vigtigt at slette ældre sikkerhedskopier regelmæssigt for at genvinde diskplads og forbedre computerens ydeevne. Vi anbefaler, at du altid har denne indstilling slået til.

• Maksimal størrelse på backup-mappen: Indstil den maksimale størrelse for din backupmappe. Når backup-mappen når tærskelværdien, tilsidesætter nyere backups de ældre. Minimumskravet til diskplads for backup-mappen er 2 GB.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230522171518649