Download og installer Norton Driver Updater

Norton Driver Updater er et performance-værktøj, der scanner din Windows-computer for defekte og forældede drivere og opdaterer disse drivere for at reducere og forebygge problemer med din computer.

Hvis dit Norton-abonnement indeholder Norton Driver Updater, skal du følge instruktionerne i denne artikel for at downloade og installere Norton Driver Updater.

Download og installer Norton Driver Updater

1. Log på din -konto.

2. Hold markøren over dit navn i øverste højre hjørne, og klik på Mine abonnementer.

3. På siden Mine abonnementer under Norton Driver Updater skal du klikke på Download.

4. I vinduet Kom godt i gang skal du klikke på linket License and Services Agreement og læse aftalen.

5. Klik på Acceptér og download og vent på, at downloadet er gennemført.

6. Når downloadet er færdigt, skal du trykke på Ctrl + J tasterne for at åbne vinduet Downloads i din browser.

7. Dobbeltklik på den installationsfil, du har downloadet.

8. Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Fortsæt.

9. Følg instruktionerne på skærmen for at fuldføre installationen og aktiveringen.

Hvis du oplever problemer med installationen:

• Sørg for, at din pc opfylder minimumskravene til systemet, og at din Windows er opdateret. Hvis du vil vide mere om systemkravene, kan du se Systemkrav til installation og opsætning af Norton-beskyttelse.

• Tjek, om den downloadede installationsfil er beskadiget. Hvis ja, anbefaler vi, at du sletter den beskadigede installationsfil, genstarter din computer og prøver at downloade igen ved at følge ovenstående instruktioner.

Hvis du stadig har brug for hjælp, kan du kontakte Medlemsservice og support.

Ansvarsfraskrivelse: Norton Driver Updater er kun tilgængelig på Windows 11, 10, 8.1, 8 eller 7 (både 32- og 64-bit versioner, undtagen Windows on Arm, i S-tilstand, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT-udgaver).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230418101858959
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/02/2024