Fejl: "Ugyldig produktnøgle"

Fejlmeddelelsen "Ugyldig produktnøgle" vises muligvis, når du forsøger at bruge produktnøglen til det forkerte produkt. Kontrollér, at du har hentet det rigtige program til nøglen.

Download den nyeste version via din konto

• Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, eller hvis det allerede er installeret og registreret på kontoen, kan du logge på og downloade den nyeste version. Processen starter automatisk installationen.

Følg vejledningen i dokumentet Jeg ønsker at downloade mit Norton-program, hvis du vil downloade den nyeste version, som er registreret på din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v95172414_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android
Sidst ændret: 23/01/2018