Fejl: "Ugyldig produktnøgle"

Fejlmeddelelsen "Ugyldig produktnøgle" vises muligvis, når du forsøger at bruge produktnøglen til det forkerte produkt. Kontrollér, at du har hentet det rigtige program til nøglen.

Download den nyeste version via din konto

• Hvis du har købt programmet i Norton Online Store, eller hvis det allerede er installeret og registreret på kontoen, kan du logge på og downloade den nyeste version. Processen starter automatisk installationen.

Du kan læse om, hvordan du henter den nyeste version af et produkt, som er registreret på din konto, i Download af Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v95172414
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019