Læs mere om Norton Password Manager til mobile enheder

Norton Password Manager beskytter dig, når du angiver personlige oplysninger online. Alle dine brugernavne og adgangskoder bliver husket, og formularer bliver automatisk udfyldt med kreditkortoplysninger og adresser. Dine adgangskoder og andre legitimationsoplysninger bliver også gemt i en sikker cloudbaseret boks, som kun du har adgang til.

Funktioner i Norton Password Manager-appen

Vi har introduceret nogle nye funktioner, som du måske kan bruge.

• Med adgangskodegeneratoren i Norton Password Manager kan du oprette sikre adgangskoder, som er svære at bryde eller gætte. Når du opretter et nyt login, kan du bruge adgangskodegeneratoren til at oprette sikre adgangskoder. For at få mere at vide kan du se Brug Norton-adgangskodegenerator til at oprette sikre adgangskoder

• Med funktionen Mobiloplåsning kan du låse op for din Password Manager-boks i en browser ved at acceptere en besked på din mobilenhed i stedet for manuelt at indtaste adgangskoden til boksen. Hver gang du på din computer starter en browser med Norton Password Manager-udvidelsen installeret, sendes der en automatisk anmodning om oplåsning af boksen til din registrerede mobilenhed. Når du har godkendt oplåsningsanmodningen på mobilenheden, låses der automatisk op for boksen i browseren. Du kan læse mere i Lås op for din Norton Password Manager-boks med Mobiloplåsning

• Adgangskode-automatisk udfyldning i Norton Password Manager lader dig automatisk udfylde login-oplysninger på hjemmeside og i andre programmer. Den bruger de adresser og betalinger, du har gemt, til automatisk udfyldning af login-oplysninger på websteder. For at få mere at vide, kan du se Konfigurer Autoudfyld adgangskoder i Norton Password Manager

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89756944
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 12/10/2021