Funktioner i Norton Mobile Security

Fordele for dig:

• Beskyttelse mod digitale trusler som f.eks. potentielt skadelige apps

• Kontrolknapper, som gør det muligt at sikre dine onlineoplysninger

• Et enkelt abonnement til flere enheder

Nøglefunktioner til Android-telefoner og -tablets

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på din Android-enhed, skal du have Android 6.x eller nyere.

• System Advisor

Advarer dig om trusler mod operativsystemet og sikkerhedscertifikater, som gør det muligt for en person med ondsindede hensigter at få adgang til enheden og dine data.

• Wi-fi-sikkerhed

Scanner og identificerer usikre og angrebne netværk, så du kan genoprette forbindelsen til sikre netværk.

• Beskyttende antimalware-blokering :

Forhindrer, at apps med malware og virus bliver installeret på enheden, inden du downloader fra Google Play

• App Advisor for forstyrrende adware

Giver dig besked, hvis apps indeholder forstyrrende adware, inden du downloader fra Google Play

• Webbeskyttelse med antiphishing :

Beskytter imod onlinesvindel ved at blokere bedrageriske websteder

• Beskyttelse mod malware :

Scanner og fjerner apps med virus, spyware og andre trusler

• Beskyttelse mod ransomware :

Beskytter mod ransomware-angreb.

• Blokering af opkald og sms'er :

Beskytter mod irriterende uønskede opkald og mobilspam

• Advarsler om bedrageri og spam

Identificerer og blokerer mistænkeligt spam eller svindelopkald, som du modtager på din enhed.

Funktionen Advarsler om bedrageri og spam er kun tilgængelig i USA og Indien.

• Privacy Advisor

Scanner automatisk apps og giver dig besked om risici for fortroligheden af personlige oplysninger, inden du downloader apps fra Google Play

• Interaktivt kort over fortrolighedsrapport

Viser, hvor i verden de personlige oplysninger kan blive delt

• Sikker søgning

Beskytter enheden og dine personlige data mod skadelige websteder, som installerer ransomware, trojanske heste og andre trusler

Webbeskyttelsesfunktionen kræver en stabil internetforbindelse for at fungere effektivt.

Nøglefunktioner for iPhones eller iPads

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på din iOS-enhed, skal du have iPhones eller iPads, der kører den nuværende og de foregående to versioner af Apple iOS.

• Advarsler om operativsystem :

Du bliver advaret, når operativsystemet på enheden ikke er opdateret.

• Beskyttelse på internettet :

Du bliver advaret mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

• Wi-fi-sikkerhed :

Omfatter avanceret scanning med henblik på at identificere usikre og kompromitterede netværk, så du kan genoprette forbindelsen til sikre netværk.

• Advarsel om adgangskode :

Advarer dig om du ikke har angivet en adgangskode til din enhed for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v77490791
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 20/08/2020