Overfør din beskyttelse fra en enhed til en anden

Dit abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Se, hvor mange enheder du kan beskytte med dit Norton-abonnement.

Hvis du har opbrugt dine licenser,

• kan du overføre en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en anden enhed (eller)
  • du kan købe et produkt med flere pladser på norton.com/products og kontakte Medlemssupport og -tjenester for at diskutere dine muligheder.

Fjern din eksisterende enhed, og overfør din licens til en anden enhed

1. Log ind på din konto.

2. Hold markøren over kontoikonet eller billedet øverst til højre på siden, og klik på Mine abonnementer.

3. På siden Min konto skal du på fanen Mine abonnementer vælge det produkt, du vil administrere.

4. Under produktet skal du klikke på Administrer licenser.

5. I pop op-vinduet skal du vælge den enhed, du ikke længere bruger, og derefter klikke på skraldespandsikonet under Fjern licens.

6. Klik på Fjern for at bekræfte.

7. Hvis du vil installere Norton på en ny enhed, skal du klikke på Download.

8. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Send et downloadlink. Følg anvisningerne på skærmen for at downloade og installere produktet på en anden enhed.

Tips

• Dit produktabonnement begynder, når du gennemfører købet. Hvis du f.eks. har 100 dage tilbage af abonnementet, og du afinstallerer produktet fra din gamle enhed og installerer det på den nye enhed, vil dit produkt have 100 dage tilbage.
  • Hvis du installerer på en virtuel maskine, bruger du en licensplads fra dit abonnement.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024