Overfør din beskyttelse fra en enhed til en anden

Dit abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en anden enhed.

Overfør din-licens til en anden enhed

1. Log på din konto.

2. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Sikkerhed til digitale enheder.

3. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Vis historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder. Hvis du stadig ikke ser enheden, kan enheden muligvis være tilknyttet en anden konto.

4. Klik på ikonet Flere indstillinger under enheden, og klik på Administrer licens i den menu, der vises.

5. Vælg Fjern licens på siden Administrer licenser, og klik derefter på Ja for at bekræfte.

Når du har fjernet en licens fra en enhed, er enheden ikke længere beskyttet og fjernes fra siden Sikkerhed til digitale enheder.

6. Hvis du vil installere beskyttelsen på en ny enhed, skal du klikke på Installer nu.

7. Udfør en af følgende handlinger:

• For at installere på den enhed, du bruger lige nu, skal du klikke på Acceptér og download.

• For at installere på en anden enhed ved hjælp af et downloadlink skal du klikke på Send et downloadlink og følge anvisningerne på skærmen

• Du kan også logge ind på din konto på den nye enhed og klikke på Download.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem windows, mac, android, ios
Sidst ændret: 04/02/2022