Overfør din beskyttelse fra en enhed til en anden

Dit abonnement leveres med et begrænset antal licenser til at beskytte dine forskellige enheder. Hvis du har opbrugt dine licenser, kan du fjerne en licens fra en ubrugt enhed og installere programmet på en anden enhed. Du kan læse om, hvordan du kontrollerer, om du har nogle licenser tilbage i dit abonnement, iFind de licenser, der er tilbage i dit abonnement.

Overfør din-licens til en anden enhed

Disse trin er til overførsel af en licens, hvis du har brugt alle dine licenser.

1. Log ind på din konto.

2. Find den enhed, som du ikke længere vil beskytte, på siden Enhedssikkerhed.

Du kan ikke fjerne licensen tilknyttet en enhed, der har en rød eller grå (inaktiv) status. Du skal rette de problemer, der er med enheden, før du kan fjerne licensen. Hvis du ikke kan løse problemerne, kan du fjerne enheden fra din konto.

3. Hvis du ikke kan se enheden, skal du klikke på linket Vis historik nederst på enhedslisten for at se dine ældre inaktive enheder. Hvis du stadig ikke ser enheden, kan enheden muligvis være tilknyttet en anden produktnøgle eller et andet abonnement.

4. Klik på ikonet Flere indstillinger tilgængeligt nedenfor enheden og i den menu, der vises, skal du klikke på Administrer licens.

5. Vælg Fjern licens på siden Administrer licenser, og klik derefter på Ja for at bekræfte.

Når du har fjernet en licens fra en enhed, er enheden ikke længere beskyttet og fjernes fra siden Sikkerhed til digitale enheder.

6. Hvis du vil installere beskyttelsen på en ny enhed, skal du klikke på Installer nu.

7. Følg anvisningerne på skærmen, og fuldfør installationen. Du kan læse mere i Download af din beskyttelse på enheden.

Video: Sådan overfører du din Norton-beskyttelse

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v73856951
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/09/2021