Se, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde Norton-abonnementet på din konto

Hvis du ikke kan se dit Norton-produkt, når du har logget på din konto, har du måske logget på en forkert konto, og købet kan muligvis være knyttet til en anden konto.

Hvis du ikke finder abonnementet på din konto, skal du kontrollere, om du har oprettet en konto med en gammel mailadresse. Hvis du ikke har adgang til din gamle mail, skal du kontakte Kundeservice og support for at få hjælp.

Kontakt os

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af situationen:

Kina, Japan og Korea: Hvis dit Norton-produkt ikke er registreret på din konto, skal du finde produktnøglen i mailen med købsbekræftelsen. Følg vejledningen i afsnittet Jeg har en produktn##~##xF8;gle og vil gerne f##~##xF8;je Norton til min konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v67735330
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/12/2020