Find fakturaen for køb foretaget på Norton.com eller for Norton, der automatisk fornyer abonnementsgebyret

Bekræftelsen pr. mail på din automatiske fornyelse af Norton er fakturaen for dit køb. Kig i indbakken eller mappen med spam for at finde bekræftelsen pr. mail. Bekræftelsesmailen indeholder de relevante oplysninger om ordremængder og afgifter.

Udskriv eller download fakturaen

1. Log på din konto for at udskrive eller downloade fakturaen.

2. Under Ordreoversigt skal du klikke på Ordrenummer for at se/udskrive fakturaen.

Hvis du har brug for hjælp til at komme ind på din konto, kan du læse Opdatering af indstillinger for din Norton-konto. Du kan få mere at vide om abonnementsfornyelse i Ofte stillede spørgsmål: Automatisk fornyelse af NortonLifeLock-abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v66844717
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/12/2020