Afinstaller Norton til Mac

Følg trinene i et af følgende afsnit afhængigt af dit Norton-program:

Afinstaller Norton til Mac 7.x eller nyere

1. I mappen Programmer skal du dobbeltklikke på Norton-programmet.

2. På menulinjen ved siden af Apple-ikonet skal du klikke på Norton Security og derefter vælge Afinstaller Norton -programmet.

Du skal stå i vinduet med Norton -programmet få at kunne se menuindstillingerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installationshjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

Afinstaller ældre versioner af Norton til Mac

1. Gå til mappen Programmer, åbn mappen Symantec Solutions, og dobbeltklik derefter på Symantec Uninstaller.

2. Gå til vinduet Afinstaller Symantec-produkter, og markér afkrydsningsfeltet ved siden af de viste Norton-programmer, du vil afinstallere.

3. Klik på Afinstaller.

4. Bekræft, at du vil slette programmet.

5. Gå til vinduet Godkendelse, indtast din administratoradgangskode, og klik derefter på OK.

6. Klik på Luk i det vindue, der indeholder en oversigt over slettede elementer.

7. Klik på Genstart.

Hvad gør jeg, hvis dette ikke virker?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v64924250
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 03/06/2019