Åbn dit Norton-sikkerhedsprogram til digitale enheder på Mac-computer

For at afinstallere Nortons sikkerhed til digitale enheder skal du kende brugernavnet og adgangskoden til Mac-computerens administratorkonto.Det er normalt det brugernavn og den adgangskode, du bruger til at logge på din Mac-computer med.

Når du har afinstalleret Norton-programmet, skal Mac-computeren genstartes.

Vi anbefaler, at Nortons sikkerhed til digitale enheder forbliver installeret på din Mac-computer, så du altid er beskyttet.

Sådan afinstallerer du Nortons sikkerhed til digitale enheder

Før du følger nedenstående trin, skal du sørge for at lukke Norton-programmet, hvis det er åbent.

1. Klik på Finder-ikonet i Dock på din Mac-computer, og klik på Programmer i venstre panel under Favoritter.
  2. Scrol ned, højreklik på Norton-ikonet, og klik på Flyt til papirkurv eller Slet.

3. Gør et af følgende, afhængigt af den version af macOS, du har:

• Hvis du har macOS 10.15.x (Catalina) eller nyere, skal du klikke på Fortsæt for at give dit Norton-program tilladelse til at fjerne systemudvidelsen.

• Hvis du har macOS 10.14.x (Mojave) eller tidligere, skal du gå til trin 4.

4. Når du bliver bedt om det, så skriv adgangskoden til Mac-computerens administratorkonto, og klik på OK.

5. Klik på Afinstaller i det viste vindue.

6. Skriv adgangskoden til administratorkontoen, når du bliver bedt om det, og klik på Installationshjælp.

7. Klik på Genstart nu.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v134746139
Operativsystem Mac