Konfigurér Norton-enhedssikkerheds avancerede indstillinger

Computer, Netværk og internetsikkerhed beskytter mod en lang række trusler. Du bør aktivere alle de avancerede indstillinger for at opnå de bedste resultater.

Avancerede indstillinger

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Avanceret.

3. I vinduet Avanceret skal man tjekke, at de følgende funktioner er tændt.

• Auto-Protect

Kører i baggrunden, mens du arbejder, og scanner løbende computeren for virus og andre trusler. Når du deaktiverer Auto-Protect, bliver adfærdsmæssig beskyttelse og Oplysninger om downloads automatisk deaktiveret.

• Adfærdsmæssig beskyttelse

Giver beskyttelse i realtid mod trusler ved at registrere ukendte sikkerhedsrisici. Du kan ikke bruge denne funktion, når Auto-Protect er deaktiveret.

• Dynamisk firewall

Overvåger netværksaktiviteter mellem din computer og andre computere og blokerer uautoriseret trafik.

• Beskyttelse mod indtrængen

Scanner netværkstrafikken efter de angrebssignaturer, der forsøger at udnytte sårbarheder i operativsystemet eller i et installeret program.

• Mailbeskyttelse

Mailbeskyttelse blokerer trusler i vedhæftede filer i mails. Norton-tjenesten konfigurerer automatisk dit mailprogram, så det beskyttes mod virus og andre sikkerhedstrusler.

• Browserbeskyttelse

Browserbeskyttelse blokerer malware, der forsøger at udnytte sårbarheder i webbrowseren. Dette sikrer dine følsomme oplysninger og forhindrer angribere i at få adgang til dit system.

• Oplysninger om downloads

Beskytter dig mod usikre filer, som du downloader i browseren. Du får besked om, hvorvidt det er sikkert at åbne og installere den downloadede fil. Du kan ikke bruge denne funktion, når Auto-Protect er deaktiveret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v57755763