Nulstil adgangskoden til din NortonLifeLock-konto

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din konto, kan du konfigurere en ny adgangskode til din konto.

Hvis du har modtaget en meddelelse om, at din adgangskode til konto er blevet ændret, men du ikke har godkendt ændringen, skal du nulstille adgangskoden omgående og kontakte Kundeservice og support.

Nulstil adgangskoden.

1. Åbn browseren, og gå ind på siden Har du glemt adgangskoden?.

2. I Problemer med at logge på? skal du indtaste din mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe produktet eller til at oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.

NortonLifeLock sender en mail til din mailadresse med anvisninger til nulstilling af adgangskoden.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Den manglende mail kan være et tegn på, at der ikke er nogen konto knyttet til den pågældende mailadresse. Mail om gendannelse af adgangskode fra NortonLifeLock indeholder følgende oplysninger:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Problemer med at logge på din NortonLifeLock-konto?

Hvis du stadig ikke kan finde mailen, har du muligvis oprettet kontoen med en anden mailadresse. Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du oprette en ny konto eller kontakte Kundeservice og support.

4. Åbn mailen, og klik på knappen Gendan konto.

Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du kontakte vores Kundeservice og support.

5. Skriv en ny adgangskode til din konto.

6. Klik på Opdater adgangskode.

7. Klik på Fortsæt for at få adgang til din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 06/01/2021