Gendan til din Norton-konto

Hvis du ikke kan huske dit brugernavn eller din adgangskode, kan du får adgang til kontoen igen ved at nulstille adgangskoden.

Hvis du ikke har adgang til din gamle mailkonto, eller hvis du ikke har fået mailen med oplysningerne om nulstilling af adgangskoden, skal du kontakte Kundeservice og support.

Sådan får du oplyst brugernavnet til din konto

1. Åbn browseren, og gå ind på loginsiden.

2. Klik på Har du glemt dit brugernavn? -link.

3. Indtast din mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe produktet eller til at oprette din konto.

4. Klik på Fortsæt.

5. Åbn den mail, du har modtaget, og find brugernavnet.

Sådan nulstiller du adgangskoden til din konto

1. Åbn browseren, og gå ind på siden Har du glemt adgangskoden?.

2. Indtast din mailadresse. Kontrollér, at den indtastede mailadresse er identisk med den, du brugte til at købe produktet eller til at oprette din konto.

3. Klik på Fortsæt.

Norton sender en mail til din mailadresse med anvisninger til nulstilling af adgangskoden.

Hvis ikke du modtager mailen med nulstilling af adgangskoden inden for få minutter, skal du kontrollere dine mapper med spam- eller junkmail. Den manglende mail kan være et tegn på, at der ikke er nogen konto knyttet til den pågældende mailadresse. Mail om gendannelse af adgangskode fra Norton indeholder følgende oplysninger:

• Fra : no-reply@nortonlifelock.com

• Emne : Nulstil NortonLifeLock-adgangskoden

4. Åbn mailen, og klik på knappen Nulstil adgangskode.

Hvis din mailkonto ikke er aktiv, skal du kontakte vores Kundeservice og support.

5. Skriv en ny adgangskode til din konto.

6. Klik på Opdater adgangskode.

7. Klik på Fortsæt for at få adgang til din konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v55260946
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 19/07/2021