Opdater oplysningerne om din konto

Brug nedenstående oplysninger til at opdatere oplysningerne om din konto. Sørg for at holde oplysningerne opdaterede, så du kan bruge din konto, foretage fornyelser og modtage meddelelser.

Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at modtage mailen med oplysninger om nulstilling af adgangskoden, skal du læseNulstil adgangskoden til din konto.

Hvis du oprettede din konto med en mailadresse, som du ikke længere har adgang til, skal du kontakte Kundeservice og support.

Ved eventuelle andre problemer skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 16/03/2021