Fjern en enhed fra Norton-kontoen

Hvis din licens er installeret på en enhed, du ikke bruger, og du vil fjerne den, kan du gøre det ved at fjerne enheden fra din Norton-konto. Når en enhed fjernes, er den ikke længere beskyttet.  Fjernelse af en enhed deaktiverer kun tjenesten på enheden, men selve appen afinstalleres ikke.

Hvis du bruger en ældre version af et Norton-program, kan du ikke fjerne enheden eksternt via Norton-kontoen, før du har opgraderet din beskyttelse til den nyeste version.

Hvis den enhed, du fjerner, ikke har forbindelse til internettet, bliver den først fjernet rigtigt, når enheden igen har forbindelse til internettet.

Du kan bruge en af følgende metoder til at fjerne en enhed.

Fjern licensen fra en computer, du ikke bruger

1. Log ind på din konto.
  2. Hold markøren over kontoikonet eller billedet øverst til højre på siden, og klik på Mine abonnementer.
  3. På siden Min konto skal du på fanen Mine abonnementer vælge det produkt, du vil administrere.
  4. Under produktet skal du klikke på Administrer licenser.
  5. I pop op-vinduet skal du vælge den enhed, du ikke længere bruger, og derefter klikke på skraldespandsikonet under Fjern licens.
  6. Klik på Fjern for at bekræfte.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v53370992
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024