Status for abonnementet eller tjenesten

Et gyldigt abonnement sikrer, at du hele tiden får produktopdateringer og beskyttelse mod sikkerhedstrusler og -risici. Hvis dit abonnement er udløbet, bør du forny det straks. Hvis du ikke fornyer abonnementet, vil alle programmets sikkerhedsfunktioner blive deaktiveret, og du vil ikke modtage nogen sikkerhedsopdateringer. Det betyder, at enheden er sårbar over for virus og risici.

Hvis der vises en fejlmeddelelse, når du kontrollerer abonnementets status, skal du sørge for, at der er forbindelse til internettet, og at din firewall eller forældrestyringsindstillingerne ikke blokerer internetforbindelsen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v25422500
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/06/2019